Silverado Park Langer Strand

Plaatsen Om Te Bezoeken In Noord-Californië

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om gedurende het hele jaar een week of langer op vakantie te gaan daarom zijn weekenduitstapjes zo essentieel. Noord-californië biedt een schat aan topattracties en natuurlijke pracht de thuisbasis van alles van beroemde steden tot charmante kleine steden wilde stranden hoge sequoias en majestueuze bergen.

Amazing Road Trips Around The World Californie Road Trips Big Sur Uitjes

Tijdens deze levendige en pittoreske reis door Californië wordt u geconfronteerd met de reusachtige Redwood Trees het ontzagwekkende Yosemite.

Plaatsen om te bezoeken in Noord-Californië. Hoewel ik niet zo vaak naar Noord-Californië ben gereisd als ik zou willen heb ik veel aanbevelingen en dit bericht zal blijven groeien en uitbreiden naarmate ik nieuwe plaatsen vind om te bezoeken. Een andere belangrijke reden om Californië te bezoeken is de natuur. De veelzijdigheid maakt dit prachtige park uniek.

De top 15 plaatsen om te bezoeken in Noord-Californië in 2020 Bartell s Backroads. Steden in de buurt van Noord-Californië Plaatsen die je niet mag missen Eureka Crescent City Chico Fresno Merced Mammoth Lakes Modesto Monterey Oakland Redding Reno San Francisco Sacramento Santa Rosa Angwin Alameda Atherton Riverbank Arcata Carmel Richmond Napa. Dingen om te doen in de Catskills NY Dingen om te doen in Tulsa Weekendjes weg in Noord-Californië Dingen om te doen in Hampton Dingen om te doen in Bar Harbor Dingen om te doen in Mystic CT Dingen om te doen Milwaukee Indoor pretparken Dingen om te doen in Fort Wayne Dagtochten in Zuid-Californië Dingen om te doen in Eugene Oregon Dingen.

Slechts twee of drie dagen verwijderd van uw normale routine en omgeving kunt u zich verfrist en geïnspireerd voelen wanneer maandagochtend rond rolt vooral als u in noord-californië bent. SACRAMENTO Californië Voor velen kan een nieuw jaar een begin en goede voornemens zijn. Dan weet je dat er aan de overkant van de baai nóg een grote stad ligt.

Als je Francofiel bent dan heb je waarschijnlijk al veel van deze plekken gezien. Lava bed nm is inderdaad leuk om te doen. In de Sierra Nevada Mountains is Lake Tahoe een adembenemend alpine decor voor wandelen varen en skiën.

Familie vakantie plekken in de buurt van mij. Zorg ervoor dat je een reactie achterlaat in het onderstaande bericht als je een aanbeveling voor mij hebt. Ook Virginia City heeft een leuke sfeer.

Die grote stad is Oakland Californië. Deze plaats was ooit een voorstad van San Fran maar heeft inmiddels een eigen naam en karakter. Sausalito is een pittoresk stadje aan het water met enkele van de beste uitzichten die terug kijken in de stad.

Een van de mooiste nationale parken van Californië is het Yosemite National Park in het oosten. Als u van plan bent om te bezoeken zijn dit enkele van de beste plaatsen om op uw reisplan te plaatsen. Dingen om te doen in Myrtle Beach Dingen om te doen in Mobile Dingen om te doen in OKlahoma City Alabama caves Dingen om te doen in Northern Virginia Jim Thorpe Dingen om te doen in Washington DC Dingen om te doen in Phoenix Dingen Dingen om te doen in Santa Catalina Dingen om te doen in Catalina Island Dingen om te doen in Annapolis.

De ruige kustlijn van Noord-Californië biedt strandgangers een enorm breed scala aan opties voor hun strandervaring. Vanuit het noorden van San Francisco langs de kust van Californië bieden deze 10 steden en dorpen in Noord-Californië enkele van de meest spectaculaire vergezichten over de oceaan. Yosemite National Park is een must-see natuurgebied waar ontzagwekkende granieten rotsen zijn bekleed met dramatische watervallen.

En naast natuurlijk Death Valley National Park National Park Highway 1 San Francisco en Yosemite National Park bezocht ik ook het minder bezochte noordelijke deel van deze staat. Vanuit San Francisco rijd je in ongeveer 2 uur naar Napa Valley het wijngebied van Californië. Erg apart om met zoeklamp de grotten in te gaan.

Februari 17 2021 admin Geen reacties. Geniet eerst een paar dagen van het toffe San Francisco. Autos rijden eroverheen en schepen zeilen eronderdoor maar de beste manier om deze beroemde brug te ervaren is te voet.

Raak geïnspireerd door 50 mooiste plekken in Frankrijk die je MOET zien. Pak een paar dagen om te wennen en over jouw jetlag heen te komen voordat je aan jouw roadtrip begint. Ook zeker een bezoekje waard is het eiland Alcatraz met daarop de bekende en beruchte gevangenis Fishermans Wharf en Golden Gate Park met diverse musea restaurants en een rijke vegetatie.

De andere kant boven SF zouden we deze zomer doen dat is nog even afwachten. Er zijn uitgestrekte verlaten stranden zoals de 11 mijl van The Great Beach in de Point Reyes National Seashore en overvolle archetypische amusementstranden zoals Santa Cruz met zijn houten promenade vintage achtbaan en carnavalspellen. Hier vind je vele wineries waar je de lokale wijn kunt proeven.

McArthur Burney falls hebben we toen ook bezocht. Voor Bartells Backroads betekent dit een nieuw jaar en nieuwe reizen. Golden Gate Bridge Sla Monterey Bay Aquarium op in jouw lijsten.

Hoogtepunten van Noord-Californië Ontdek enkele van de beroemdste natuurlijke iconen van Californië en verken de verborgen juwelen van Noord-Californië tijdens deze 14-daagse rondreis. Bekijk de stad de imposante Golden Gate Bridge bezoek Alcatraz Haight Abury Pier 39 en Chinatown. Haal diep adem en geniet ervan.

Californie Onontdekte Plekken Om Te Bezoeken Amerika

10 Meest Charmante Kleine Steden Om Te Bezoeken In Californie Reistips

Californie Bestemmingen Californie Bezienswaardigheden

De 10 Mooiste Steden In Noord Californie 2021

Rondreis Californie 22 Niet Te Missen Bezienswaardigheden Plaatsen

Roadtrip Noord Californie Roadtrippen In De Vs Kilroy

Tips Rondreis Californie Mooie Bezienswaardigheden

50 Bezienswaardigheden In Californie Bucketlist Usa Roadtrip Fan

Tips Rondreis Californie Mooie Bezienswaardigheden

Roadtrip Noord Californie Roadtrippen In De Vs Kilroy

Californie Bestemmingen Californie Bezienswaardigheden

Verenigde Staten Usa Californie Fly And Drive Los Angeles Reizen Noord Amerika Tisza Travelling Noord Amerika Reizen Verenigde Staten

Californie Wikipedia

De 10 Mooiste Steden In Noord Californie 2021


Reacties