Silverado Park Langer Strand

Fietstocht Door Frankrijk

Rondom de Ventoux doen we 4 mooie cols. De Alpen en de Pyreneeën zorgen voor vele fietsroutes.

Een Overzicht Van De Bekendste Fietsroutes In Frankrijk

Ik fiets de verrassend rustige route door het mooie landschap van Noord-Frankrijk de.

Fietstocht door frankrijk. Wat opvalt tijdens deze fietstochten zijn de stille wegen en de schoonheid van het afwisselende landschap. Er zijn talloze fiets- en mountainbikeroutes. Om je te helpen jouw perfecte fietstocht te vinden zijn we onze volledige verzameling fietsroutes in de regio nagegaan om je de 20 beste te geven.

Op fietsvakantie in Frankrijk. Valleienfietstocht gaat door de valleien en over de heuvelsbergen van het gebied rond de Vallé e du Tarn in de Aveyron in Zuid-Frankrijk. De EuroVelo 15 ook wel bekend als de Rijnfietsroute heeft een totale lengte van 1500 kilometer.

Fietsen langs de Loire Fietsen in Frankrijk in zijn meest ontspannen vorm dat is een fietstocht langs de Loire. Col de la croisette col de Tamié col du télégraphe col du Galibier col de la cayolleMuziekMoby - PorcelainRobert. Deze fietsroute is een rondje rond de Mont Ventoux.

Een onuitputtelijke rijkdom aan historische monumenten een ongekende landschappelijke en culturele variatie en niet te vergeten een sublieme keukenTel daarbij op de schier oneindig lijkende wirwar aan stille uiterst befietsbare weggetjes en paden en je voelt je als fietser als God. Klik op elke route om een compleet overzicht van alle informatie te zien inclusief hoogteprofielen en ondergrond analyses en bekijk echte tips en fotos van. Je begint en eindigt in Saverne bij Straatsburg en fietst 4000 zware kilometers lang over ruim honderd cols en honderd côtes andere beklimmingen en pikt daarmee alle grote gebergten van Frankrijk.

Eigen-Wijze Reizen zorgt ervoor dat u onbezorgd gaat fietsen in Frankrijk tegen scherpe prijzen. Een fietstocht door de wijngaarden en een bezoek aan de wijnkelders van bijvoorbeeld Pommery of Veuve-Clicquot is natuurlijk een must maar er is meer te ontdekken in Champagne. Je kunt de Loirestreek goed verkennen door middel van een fietsroute door dit deel van Frankrijk.

Een fietstocht door het Franse landschap biedt je prachtige perspectieven. De brede rivier stroomt langs eeuwenoude kastelen prachtige wijngaarden en historische stadjes en dorpjes. Fietsroutes door de mooiste streken Langs de Loire.

Fietsen op de Mont Ventoux. De vallei van de Loire tussen Nevers en Nantes heeft in het dal van de rivier een route van 900 kilometer die uit. De 100 cols tocht is de allerzwaarste fietstocht ter wereld maar ook de allermooiste.

Frankrijk bezit over afwisselende gebieden. De twee gebergtes van dit land. De Honderd Cols Tocht.

Ideaal om bijvoorbeeld de verschillende herdenkingsplaatsen van de Eerste Wereldoorlog te bezoeken vogels te spotten bij het meer van La Horre of de prachtige stad. Dit is het beeld dat ik me altijd zal blijven herinneren als de Groene Valleien fietsroute. Col de Gabelle Col de lHomme Mort Col des Aires Col de la Madeleine.

Volg de route la Pierre aux Galets een fietsroute van ongeveer 32 kilometer. Fietstocht door Frankrijk 750 kmCols. Fietsen door Noord-Frankrijk.

Het Franse deel gaat via Straatsburg door de Elzas waar de Rijn de natuurlijke grens tussen Frankrijk en Duitsland vormt. Naar de website van EuroVelo 15. Deze route is ook perfect fietsbaar in omgekeerde richting.

Fietsen in Noord Frankrijk is één van de leukste manieren om dit gebied in Frankrijk te ontdekken. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Een onvergetelijke individuele fietsvakantie door Frankrijk.

Als u deze route volgt komt het goed uit als u ook zin heeft in heerlijke Franse wijnen. Althans volgens de bikkels die hem volbracht hebben en die kunnen het weten. De Provence is een bekend gebied.

Het landschap dat zich voor me uitvouwt is glooiend. De kale reus blijft de hele rit in zicht en is prachtig om langs alle kanten te fietsen. Een gravelweg voert door graanvelden en rijen zonnebloemen door groene valleien en verstilde dorpen.

Tijdens deze fietstocht komt u veel wijngaarden tegen waar de druiven van de Rhône-wijn groeien. Deze streek tussen de Auvergne en de Pyreneeën ten oosten van de Cevennen is nog niet aangetast door het toerisme. Gebieden in Frankrijk om vlak te fietsen Als je relaxed wilt fietsen tijdens je vakantie en niet wilt klimmen dan zijn dit de fietsgebieden waar je volop kunt genieten.

Van de bloem geurende lavendelvelden tot aan de ruige Atlantische kust. Fietsroute langs Canal du Midi. Als God in La Douce France Weinig landen hebben zon grote aantrekkingskracht op de fietser als Frankrijk.

Traag stroomt de brede rivier de Loire langs kastelen wijngaarden en oeroude stadjes en dorpen. Fietsroutes in Zuid-Frankrijk.

Wat Zijn Mooie Fietsgebieden In Frankrijk Tips En Fietsroutes Frankrijk

Fietsen In Frankrijk 9 Tips Voor Leuke Fietsvakanties

De Mooiste Fietstochten In Frankrijk Blogs Over Reizen

La Velo Francette 690 Km Fietsen Door Frankrijk

Fietsen In Frankrijk

Fietsen In De Provence Tips Voor Fietsvakanties Zuid Frankrijk

Fietsen In De Bergen Van Familiefietsen Tot Wielrennen France Montagnes Skivakantie In Frankrijk

10x Fietsen En Wandelen In Frankrijk Frankrijk Nl

Fietsen Naar Frankrijk Met Fietsgids Van Onbegrensd Fietsen

Op Fietsvakantie In Frankrijk Fietsroutes Door De Mooiste Streken

10x Fietsen En Wandelen In Frankrijk Frankrijk Nl

10x Fietsen En Wandelen In Frankrijk Frankrijk Nl

Faq Over Fietsen In Frankrijk

Plan Je Fietsvakantie In Frankrijk France Velo Tourisme


Reacties